Social Icons

laupäev, 27. veebruar 2016

Rühime hoogsalt edasi!

Järjekordne koolinädal sai läbi. Ootame kõik kevadet ja varsti-varsti algavat koolivaheaega. Tunda on tekkivat kooliväsimust, aga alla anda ei saa, teha on palju!
Sel nädal oli veidi lühem, sest nädalasse mahtus puhkepäev.
Vastasime maasikaprojekti esimese nädala küsimusele ja teenisime esimese maasika. Iga küsimuse õigesti vastanud seltskond kogub "maasikaid" ja kooliaasta lõpuks selgub tublim maasikakorjaja.
Tuletasime uuesti meelde klassireegleid. Leppisime kokku, et ei mängi vahetunnis rebimise ja löömise mänge, ei röögi ega karju, tõstame vastates kätt, ei räägi teiste jutule vahele, austame töörahu ja ei sega klassikaaslaste tööd.
Harjutame kirjatehnikas suurtähtede kirjutamist. Esimeste lehekülgede täitmisega ei saanud sugugi rahule jääda! Oleme muutunud lohakaks!
 Järjest rohkem puuduvad õpilastel töövahendid! Puudust tunneme teritajatest, kustutuskummidest, numbrikaartidest. Kas Sul on need vahendid olemas?

JÄRGMISEL NÄDALAL:
 Neljapäeval on lühendatud koolipäev, sest majas toimub Harjumaa õpioskuste võistlus 3. klassidele ja sauekad vabastavad õpperuumid võistlejatele. Toimub 2 esimest tundi ja õpilased saavad peale sööki koju. Poistekoori poisid võtavad riided kaasa ja lähevad muusikakooli kooriproovi. Meie klassis toimub Harjumaa õpetajatele loeng-seminar.
Teeme ettevalmistusi emakeelenädalaks. Harjutame etteütluseks ja lugemisoskuse tööks.
Nädala alguses saabub 2. maasikaprojekti küsimus. Tegemisi jätkub!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates