Social Icons

reede, 11. november 2016

Kirju ja tegevusterohke isadenädal on möödas!

Esmaspäeval tegi avalöögi Eva isa Andres, kes tegi meile nuputamistrenni. Hea ettevalmistus tulevaks nädalaks! Vaata alumisest postitusest! SIIN!
Teisipäeva hommikul tuli külla Kaspari isa Kalev. Kuna Kaspar oli koolis rääkinud, et isa on jahimees ja loodusõpetuses jõudsime meie metsa loomade juurde, sobis jahiteema sisustama loodusõpetuse tundi.
Jahimees tõi kaasa hundi- ja metsseanaha, põdra-, hirve- ja kitsesarved, hundi- ja koprakolju, jänesenahad. Vestlus toetas põhjalik powerpoint esitlus. Saime tutvuda erinevate jahipidamist lubavate dokumentidega.
Miks jahti peetakse? Kes on suur-, kes väikeulukid? Kas jahimees ilma püssita ka metsa läheb?
Isa Kalevil oli lastele kingituseks järgmise aasta jahimeeste kalendrid ja maiustamiseks kommi.
Kolmapäeval harjutasime esinemisnumbreid.
Neljapäeva hommik kulus proovile aulas. Õhtusel kontserdil tulid esinemisnumbrid hästi välja! Kuniks isad aulas kontserti kuulasid, vaatasime klassis filmi, oli filmiõhtu. Loodan, et meie valmistatud nimesildid kodudes vahva koha leiavad.
Reedel tuli külla Carl-Ericu isa Eric. Saime teda millega ta igapäevast leiba teenib. Rääkisime rahast. Arutasime, kui tähtis on osata kaaslastega koostööd teha. Tunnis viisime läbi kaks meeskonnatöö katset. Meeskonnavõistluse võitis võistkond Merikarp : Robert, Kevin, Kerttu, Helen ja Vanessa.

SUUR TÄNU KÕIGILE TUNNIANDJATELE! Tegite meie koolipäevad sisukamaks!
Lühike ülevaade läbi mitte kõige parema fotoka ja halva fotograafi.;)
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This slideshow design customized with Smilebox

Mõni pilt 3. klassi õpetaja Liisi poolt.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates