Social Icons

laupäev, 21. jaanuar 2017

Kuidas läheb?

Alanud aasta on möödunud mõnusal kiirusel. Tegemist on palju. Õpikud ja töövihikud on välja vahetatud ning loeme ja täidame 2. osasid.
MATEMAATIKAS alustasime ajaühikutega. Nüüd oleme juba 2 nädalat õppinud kuid, päevi, minuteid ja tunde. Enamusel on kellatundmisega väga hästi, kuid on neid, kellel valmistab ajaarvamine raskusi. Tasub kodus harjutada, siis on edaspidi kergem!
Kella harjutamiseks!

  1. Töölehed kella harjutamiseks
  2. Kellatundmise mäng
Pildiotsingu clock cartoon tulemus
Registreerisin klassi matemaatikavõistlusele MATETALGUD. Algab 6.veebruaril! See on meile juba tuttav keskkond 10monkeys.com.
Klassid võistlevad nädalaauhindadele, mis loositakse välja 20 enim mänginud klassi vahel.
Mängida saab vaid koolipäeval.
Pildiotsingu matetalgud tulemus

LOODUSÕPETUSES (matemaatikas ka) räägime ilmast. Täpsemalt peatusime termomeetri näitude lugemise juures. Millal temperatuur langeb? Millal tõuseb? Kuidas temperatuurivahemikest aru saada?
TERMOMEETER INTERNETIS

EESTI KEELE tunnis rääkisime ka ajaarvamisest, aastaaegadest, alustasime 2. osa töövihikuga. Oleme täitnud palju töölehti. Harjutame funktsionaalse lugemise oskust. Eriti seda, kuidas lugeda, aru saada erinevatest plaanidest, tabelitest.
Kindlasti pöörame enam tähelepanu eesti vanarahva mõistatuste õppimisele. Varsti toimub Harjumaal 2. klasside mõistatustepäev parimate mõistatuste tundjatete väljaselgitamiseks.

Ja muidugi... TUNNISTUSED!!!
Esimesed tunnistused on käes. Kuna õpetaja kirjutas hinnanguid vaheajal, siis mõningal juhul tulid need liiga positiivsed! Head lapsed kasvavad vitsata! Ootan allkirjastatud tunnistusi kooli!
Pildiotsingu good student  cartoon tulemus

MIS VEEL?
  • Alustasime tantsupeole kandideerimisega. Kohe on esimene ettetantsimine. Oleme palju harjutanud!
  • Vali endale üks Henno Käo lasteraamat. Loe läbi ja tule jutusta sellest õpetajale.
"Maailma loomine ja teisi lugusid"
"Maailma ots ja teisi lugusid"
"Printsuss"
"Noorpagana lood"
"Tähestikulinn"
"Kui mind üldse olemas ei oleks"
"Kusagil mujal"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates