Social Icons

teisipäev, 20. november 2018

Matemaatikaaaaa

Esmaspäeval orienteerusime tammikus ja sarapikus. Oli külm, veidi ootamatult pikk rada ja raske kaardilugemine.Meie klassi parimad, kes jõudsid läbida kõik punktid, olid Eva, Siim-Joonas ja Triinu. Kuidas üldkokkuvõttes läheb, selgub järgmisel nädalal.
Esmaspäevane nuputamine
Teodor läks klassikaaslaste ja õpetajaga botaanikaaeda ekskursioonile ja istus seal kaktusele puhkama. 27 okast suutis ta välja tõmmata ise. 56 okast tõmbas välja õpetaja. Igaüks Teodori 24 klassikaaslasest tõmbas välja 12 okast. Ülejäänud 187 okast aitasid välja tõmmata ülejäänud botaanikaaia külastajad.

Arvuta kokku, kui mitu okast oli kaktuse küljes enne, kui Teodor sellele puhkama istus, kui on teada, et selle sündmuse puhul jäi kaktus ilma kolmandikust oma okastest.
Pildiotsingu cactus pain cartoon tulemus

Teisipäevane nuptamine

1. Mati Mustikas istus laua taha kodutöid tegema ja veetis seal 2 tundi. 20 minutit nokkis ta nina ja mõtles jäätisest. 10 minutit otsis lauasahtlist kustukat, et kustutada matemaatikaõpikust ära ebaviisakas pilt, mille joonistamiseks oli tal enne seda kulunud 40 minutit. Ülejäänud aja pööras Mati eesti keele tegusõnu. Mitu tegusõna jõudis Mati pöörata, kui ühe tegusõna pööramiseks kulus tal 25 minutit?


2. Kooli garderoobi põrandal vedeles Mati jope, mille riputusaas oli katki, ja nagis rippus 361 jopet, mille aasad olid terved. Mitu jopet jäi rippuma kooli garderoobi ja mitu vedeles põrandal peale seda,  kui  Mati Mustikas kiskus võõraste jopede vahelt kadunud salli otsides aasad ära 53 jopel, seejärel aga korjas oma jope põrandalt kokku ja kõndis koju?
Seotud kujutis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates