Social Icons

laupäev, 30. jaanuar 2016

Algab veebruarikuu!

Saame järjest osavamaks, targemaks, asjalikumaks. Kevad pole enam kaugel ja tegemisi on kuhjaga. Tähtis, et oleksid hoolas ja oma koolikohustusi ei unustaks!
  Eelmisel nädalal...
Olime kõik teisipäeva ootel, sest tahtsime lumememmesid ehitama hakata, aga võta näpust!Ilm viskas vingerpussi! Lootsime, et äkki vihmasadu lakkab ja saame ürituse siiski läbi viia, kuid veeloigus lumememme ei ehita! Sellel ei ole ka mõtet, et ehitad lumememme ja poole tunni pärast on ta sulanud. Tänan kõiki ettevalmistuse eest. Näha oli, et kõik olid mõelnud, kuidas ehitist huvitavamaks teha. Nüüd oleks vaja, et need abivahendid koolimajast uuesti koju jõuaksid. Mõtlesin, et äkki saame vastlapäeval üritust korrata, aga ilmataat ei toeta meie ootusi. Kardan, et 9. veebruaril ei ole isegi liulaskmiseks vajalikku lund!


Matemaatikas läksime 20 piires arvutamise juurde, praegu ilma üleminekuta. Tegime järjekordse kontrolltöö, seekord peast arvutamise peale. Tulemused olid väga head! Võimalik oli saada 45 punkti. (Hindamise korral oleksid sooritusprotsendid:  95%= 5, 75%= 4, 60%=3.)
45 punkti - 8 õpilast
44 punkti- 4 õpilast
43 punkti- 2 õpilast
40 punkti - 3 õpilast
38 punkti- 1õpilane
35 punkti- 1õpilane
31 punkti- 1õpilane
Puudus 2 õpilast

Pidasime õpetaja sünnipäeva! Aitäh, 1. c klassi suurele perele toreda üllatuse eest. Võiks öelda, et oli sünnipäevanädal, sest kingitusi ja üllatusi jätkus igasse päeva. Reedel arutasid viimased minejad, et nädala jooksul on iga päev kommi söödud. Hävitasime magusat " mehe moodi"!  Veel on kapis auhinnakommi võistlusteks.

Reedel oli meil filmihommik. Vaatasime 1. b klassiga filmi Kasperist ja Emmast. Kena ja südamlik Norra lastelugu.


 Vaata kunstiõpetuse leheküljelt meie valminud kunstitöid!

Järgmisel nädalal...
Lugemispäevikusse on kantud loetud raamatud. Töö on kenasti vormistatud!

Uue kuu alguses tuleb müügile veebruarikuu Täheke. Palun kõigil see number endale soetada! Poest peaks saama osta juba järgmisel nädalal, tellijatele tule postkasti veidike hiljem.

Kirjutame etteütluse ja harjutame uute kirjatähtede kirjutamist. Kas järgmisel nädala saab alustada suurtähtedega?
 Täiendamist vajab värviliste paberite hulk. Kas sul on vildikad olemas?
MÕNUSAT NÄDALAVAHETUST!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates