Social Icons

neljapäev, 14. jaanuar 2016

Algas 3. õppeveerand

Oleme jälle koolieluga algust teinud. Kauaoodatud lumigi maas.
Tundub, et tänu alanud talvele, on koolitee pikemaks läinud, riietumine võtab rohkem aega nii kodus, kui koolis. Õpilased ei jõua õigeks ajaks kooli.....Pead jõudma klassi hiljemalt kell 8.00, sest muidu ei jõua valmis panna õpikuid, riietuda garderoobis.
Algasid esimesed suusatunnid. Muutsime õpetajaga veidi tunniplaani ja leppisime kokku, et teisipäeviti on kehaline kasvatus viimane tund, siis saavad enamus õpilasi peale tundi koju minna.  Neljapäeval, kui tund toimub 2. tunni ajal, peame jõudma õuetunnist sööma ja siis veel õigel ajal tundi alustama. Selleks, et jõuaks riietuda ja suuski laenutada, lõpetasin matemaatikatunni 10 minutit varem ja siis ei jõudnud ka kõik päris õigel ajal õue.
Kuidas siduda saapapaelu, kuidas suusasaabast klambriga ühendada, kuidas saabast suusa küljest lahti saada?
Esimesel päeval oli väga keeruline, aga neljapäeval läks kõik ladusalt. Praegu on õues tore ja lastele meeldib.
MIS KOOLIS TOIMUB?

  • Reedel, 15.01,kohtume Tallinna Loomaaia direktori, Mati Kaaluga. Kohtumisele pääseb 5 õpilast, leppisime kokku, et teeme hommikul loosi. Kokku kogus algklassipere loomaaiale jääkarude polaariumi rajamiseks 1026.-eurot.
  • Esmaspäeval läheme tutvuma Saue raamatukoguga, vaatame Aino Perviku lasteraamatuid. Kohustuslikuks kirjanduseks on A. Perviku Kollase autopõrnika ja Paula-lood. Tähtajaks 1. veebruar.
  • Järgmiseks reedeks, 22.01, peab lõpetama koduloomaraamatu. Oleme koostanud ja täitnud raamatut loodusõpetuse tundides. Nüüd peab tegelema piltide värvimisega, vaatama, et raamat kena välja näeks.
  • Muretse kunstitunniks 1 valge ja 1 kirju sokk. Valge sokk peab olema terve! ;) Võiks olla mõned värvilised nööbid.

  • Õpetaja sooviks, et kõik muretseksid omale isikliku veebruarikuu Tähekese. Ajakiri tuleb müügile kohe kuu alguses. Äkki on kellelgi koju tellitud? Saaksime koolis koos ajakirja lugeda ja lugemispäevikusse kanda.
  • Kui läheb sulale, teeme äkki lumest meisterdamise päeva....(26.01?)
Enne neljapäevast poistekoori....Ei saa me ilma telefonideta.. ;)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates