Social Icons

laupäev, 14. mai 2016

1.klasside rahvastepallivõistlus

Reedel läksime võimlasse, et pidada maha pallilahing 1. klasside vahel. Moodustasime segavõistkonnad, 8 liiget, kellest 1 oli kapten. Proovisime mängijaid vahetada, et kõik korragi platsile saaksid. Mõni jooksis väljakul ja põikles palli eest, aga palli püüda ei julgenud. Isegi "maapalli" püüdmine oli probleem või ei suutnud mängus kiiresti reageerida ja maas ootavat palli rabada.
Meie osavamad pallikütid ja -loopijad olid kahtlemata Laur ja Ronan. Neile puhkust anda ei saanud. Esimesed 2 mängu kaotasime 1. B ja 1. D klassile. (Oi kui palju pisaraid!!!!) Kuigi mõlemad mängud alles 3. geimil.
Õnneks tuli mängides kogemusi juurde ja jõudsime mängijaid vahetades tugevama seltskonna välja sõeluda ja  tuli 2 võitu järjest- 1.D ja 1. A klassi üle!
Väga head viskajad ja püüdjad olid Laur ja Ronan, kui nad palli, käima said, siis vastasvõistkonnas oli langejaid loogu. Neile lisandus Henry- Gunar, kes viimases mängus osavaid viskeid näitas. Tüdrukutest jäi silma Gloria, tema palli ei kartnud. ;)
Tegelikult olid kõik mängijad tubllid! Oli ka pisaraid ja pahandamist, et väljakule ei pääsenud, sest võitlusvaim oli suur.




TULEMUSED
I koht 1. B 
II koht 1.C, 1.D, 1. E 
III koht 1.A 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates