Social Icons

laupäev, 23. september 2017

Alustame 4. koolinädalaga

 AUTOR OLIVER 
 Oleme koolitööga hoo sisse saanud.

  • Õpilased näevad ise, et 3. klassis peab rohkem tööd tegema. Enam nii ei ole, et kodutööd puuduksid. Ikka on vaja midagi kodus lõpetada või miskit ette valmistada.Need, kes alguses kodutööd tegemata jätsid, on aru saanud, kui halb on asju hiljem järgi teha... OLE KOHE HOOLAS!
  • Õppetunnis vajab harjutamist töörahu. Ikka on veel mõningaid, kes tööle ei taha keskenduda ja teiste töörahu häirib.
  • Uus asi- õuevahetund- toimib kenasti, sest tundi hiljaks enam ei jääda ja seda vahetundi oodatakse.
  • Arvutiõpetuse tunnis jõuame plaanipäraselt edasi, kuigi on olnud palju puudujaid ja nendel on tööd vaja järgi teha. Töölehti täita saab aga ainult arvutiklassis ja seal peab õpetaja kogu aeg kõrval olema, sest omandatakse ju uut materjali. Kui vahepealsed tööd tegemata, ei saa edasi minna, sest oskused on omandamata. 
          Käime praegu ka reedeti arvutiklassis lisa tegemas. Kordame õpitud töövõtteid. Selleks koostan samalaadsed töölehed nagu esmaspäevases tunnis tehtud. Nii jääb ehk rohkem meelde ja esmaspäevases tunnis kõik värskelt meeles. Sel reedel proovisime rakendust GEOBOARD. Kujundasime geomeetrilistest kujunditest pilte. Väga lahedad tulid välja!
GREETE


 OLIVER
 TRIINU
EVA

ALGAVAL NÄDALAL

ESMASPÄEVAL  ootame Sinu panust sügisnäituse koostamisel. Too näitusele midagi looduslikust asjast meisterdatut, mõni kompositsioon, aiasaadus jne. Meisterda juurde nimelipik.
TEISIPÄEVAL  on teatevõistlustepäev. Igast klassist osaleb 18 õpilast.Paneme esmaspäeval võistkonna kokku ja siis 3. tunni ajal läheme staadionile võistlema ja kaasa elama.

MÕNUSAT SOOJA NÄDALAVAHETUSE JÄTKU!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Blogger Templates